Mazurkas Catering 360°, Ożarów Mazowiecki

Załoga

Jako jedna z największych firm cateringowych w Polsce mamy świadomość, że o naszym sukcesie w dużej mierze stanowi załoga. To właśnie ludzie nadają przedmiotom i sprzętom wartość, która w połączeniu z naszym KNOW HOW tworzy sprawną całość.

Mistrzowie Kuchni Mazurkas Catering 360° doskonalą swoje umiejętności w jednej z najlepszych szkół gastronomicznych na świecie - Instytucie Paul Bocuse w Lyonie, we Francji, skąd wracają bogaci w nowe doświadczenia, aby zapewnić Państwu najwyższą jakość potraw oraz ich niepowtarzalny smak. Szkolą się również pod okiem Arkadiusza Zuchmańskiego – pierwszego Polaka, który zdobył Gwiazdkę Michelin, byłego Executive Chef w największej francuskiej firmie cateringowej Lenôtre.

Wieloletnia współpraca pozwoliła nam zbudować silny zespół ambitnych i doświadczonych ludzi, którzy z pasją i zaangażowaniem tworzą Mazurkas Catering 360°.

Newsletter

Zapisz się na newsletter aby otrzymywać jako pierwszy informacje o najciekawszych promocjach ofertach.

MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Sp. z o.o. zarejestrowana w Ożarowie Mazowieckim 05-850 przy ul. Poznańska 177 jako Administrator Danych Osobowych informuje, że Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celach związanych z zarejestrowaniem i obsługą hotelarsko-konferencyjno-bankietową oraz marketingiem usług własnych drogą elektroniczną (jeśli wyraził/a Pan/Pani na to zgode). Pani/Pana dane osobowe będą udostępnione jedynie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich ew. poprawienia. Jeśli nie wyraża Pan/Pani zgody na przetwarzanie Pana/Pani danych w powyższych celach prosimy o przesłanie informacji o sprzeciwie na adres: marketing@mazurkashotel.pl.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij