Mazurkas Catering 360°, Ożarów Mazowiecki
Powrót do listy

Mazurkas Catering 360° nietuzinkowo w ICE Kraków

Mazurkas Catering 360° nietuzinkowo w ICE Kraków

W dniach od 31 marca do 5 kwietnia Kraków gościł 13 edycję EuCAP. Mazurkas Catering 360° był partnerem tej 13-tej Europejskiej Konferencja Anten i Propagacji w ICE Kraków Congress Centre.

 

 

Konferencja EuCAP stanowi platformę dla europejskich ośrodków badawczo-rozwojowych w dziedzinie anten i propagacji, zarówno na poziomie akademickim jak i przemysłowym będąc jednocześnie jedną z dwóch największych konferencji poświęconych tej dziedzinie na świecie. Mazurkas Catering 360° zapewnił kompleksową obsługę cateringową tego prestiżowego wydarzenia, które zgromadziło blisko 1300 uczestników, zarówno w strefie gości regularnych jak i gości VIP, którzy przyjechali do Krakowa z 58 krajów całego świata.
 

Przez cały tydzień na czterech poziomach Centrum Kongresowego ICE Kraków odbywały się liczne wykłady i prezentacje z udziałem wybitnych naukowców i ekspertów z zakresu komunikacji komórkowej i satelitarnej. Wymiana informacji i dostęp do najnowszych osiągnięć były również możliwe dzięki warsztatom, wycieczkom technicznym oraz rozbudowanej wystawie branżowej zlokalizowanej na wszystkich poziomach Centrum Kongresowego ICE Kraków, na której ok. 50 wystawców prezentowała najnowsze oprogramowanie, sprzęt i technologie z zakresu przetwarzania sygnałów.
 

Mazurkas Catering 360° dołożył wszelkich starań, aby uczestnicy tej międzynarodowej konferencji zapamiętali Polskę również poprzez jedzenie nawiązujące do naszej kuchni, zarówno tradycyjnej jak i współczesnej, która podkreśla obecne trendy rynkowe. „Podczas każdego dnia konferencji, w trakcie przerw kawowych i lunch’y zaproponowaliśmy gościom różne menu tematyczne, któremu towarzyszyły odpowiednio dobrane do każdego menu elementy dekoracyjne. Pojawiło się menu czerwone, menu białe i nowoczesne, menu lasów polskich i rzek oraz menu polskich pól i łąk. Całości dopełniały specjalnie dopasowane stacje Live Cooking z Kucharzami: stacja staropolska, stacja z golonką na wielkiej patelni, stacja z tatarami, stacja smoothies oraz stacja z serami zagrodowymi – mówi Katarzyna Lewandowska, Kierownik Działu Sprzedaży Cateringu Mazurkas Catering 360°. Naszym głównym celem podczas planowania i organizacji tego eventu było wzbudzenie pozytywnych emocji, dzięki którym wydarzenie na długo zapadnie w pamięć gości kongresu. Otrzymaliśmy wiele podziękowań i gratulacji za nietuzinkowy catering, co jest dla nas największym wyróżnieniem – podsumowała Katarzyna Lewandowska.

Powrót do listy

Newsletter

Zapisz się na newsletter aby otrzymywać jako pierwszy informacje o najciekawszych promocjach ofertach.

MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Sp. z o.o. zarejestrowana w Ożarowie Mazowieckim 05-850 przy ul. Poznańska 177 jako Administrator Danych Osobowych informuje, że Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celach związanych z zarejestrowaniem i obsługą hotelarsko-konferencyjno-bankietową oraz marketingiem usług własnych drogą elektroniczną (jeśli wyraził/a Pan/Pani na to zgode). Pani/Pana dane osobowe będą udostępnione jedynie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich ew. poprawienia. Jeśli nie wyraża Pan/Pani zgody na przetwarzanie Pana/Pani danych w powyższych celach lub chciałby Pan/Pani aby Pana/Pani dane zostały usunięte, prosimy o przesłanie informacji o sprzeciwie na adres: marketing@mazurkashotel.pl.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij