Normy bezpieczeństwa wprowadzone przez Mazurkas Catering 360
Drodzy Klienci!
Każdego dnia dostarczamy, prosto pod Wasze drzwi najlepszy catering, stworzony przez nasz kreatywny zespół Szefów i to się nie zmieni!
- W trosce o nasze wspólne bezpieczeństwo wprowadziliśmy wzmożone środki ostrożności, by móc jednocześnie pracować i realizować Wasze zamówienia.
- Edukujemy pracowników na temat zasad zachowania zdrowia, bezpieczeństwa i higieny pracy, w szczególności z ryzykiem związanym z koronawirusem.
- Prowadzimy kontrolę dopuszczenia pracowników do pracy, łącznie z codziennym pomiarem temperatury ciała.
- Współpracujemy wyłącznie z dostawcami, którzy tak jak my dbają o zachowanie reżimów sanitarnych.
- Dbamy o standardy dostaw i stale przypominamy naszym dystrybutorom i dostawcom o obowiązujących ich zasadach dotyczących właściwego i bezpiecznego przechowywania produktów.
- Wszystkie powierzchnie kuchenne, gastronomiczne i hotelowe regularnie dezynfekujemy.
- Płyny dezynfekująca, jednorazowe rękawiczki, maseczki są regularnie udostępniane naszym pracownikom.
- W celu ograniczenia ryzyka przenoszenia wirusa, sugerujemy dokonywanie płatności bezgotówkowych.
- Wszelkie czynności kontrolne oraz zabiegi mycia i dezynfekcji potwierdzane są zapisami w formularzach oraz stale weryfikowane przez managerów naszej firmy.
- Zachowujemy bezpieczną odległość od siebie (1,5 m) we wszystkich pomieszczeniach hotelowych i gastronomicznych.
- Catering dostarczamy w jednorazowych, szczelnie zamkniętych opakowaniach.