Załoga
Jako jedna z największych firm cateringowych w Polsce mamy świadomość, że o naszym sukcesie w dużej mierze stanowi załoga. To właśnie ludzie nadają przedmiotom i sprzętom wartość, która w połączeniu z naszym KNOW HOW tworzy sprawną całość.
Mistrzowie Kuchni Mazurkas Catering 360° doskonalą swoje umiejętności w jednej z najlepszych szkół gastronomicznych na świecie - Instytucie Paul Bocuse w Lyonie, we Francji, skąd wracają bogaci w nowe doświadczenia, aby zapewnić Państwu najwyższą jakość potraw oraz ich niepowtarzalny smak. Szkolą się również pod okiem Arkadiusza Zuchmańskiego – pierwszego Polaka, który zdobył Gwiazdkę Michelin, byłego Executive Chef w największej francuskiej firmie cateringowej Lenôtre.
Wieloletnia współpraca pozwoliła nam zbudować silny zespół ambitnych i doświadczonych ludzi, którzy z pasją i zaangażowaniem tworzą Mazurkas Catering 360°.